26 iunie 2012

Un rol, un film pe zi.. si multe fotografii | Interview #4

Andrei Runcanu isi dedica viata pasiunilor si continua sa-si sporeasca munca cu putinta. Fotografiaza odata cu descoperirea frumosului, joaca teatru, iar ca sa fie ziua si mai interesanta, vizioneaza cate un film in fiecare zi si scrie despre el pe blog.


Esti actor, fotograf si blogger. Cum reusesti sa iti faci timp pentru toate aceste activitati?
A.R.: Foarte greu reusesc. Dupa cum poti observa, e 4 dimineata si iti raspund dupa o lunga intarziere de la primirea mailului tau. Dar n-as renunta la nimic. Din contra, mai am de adaugat activitati si incerc sa ma organizez pentru a le face loc.


Ce te determina sa faci o fotografie?
A.R.: Lumina, cum cade ea infrumusetand un chip. Simt o placere uriasa cand vad frumusetea unei persoane in lumina perfecta si atunci incep sa fac poze fara oprire, sperand sa nu pierd acel moment scurt si trecator.


Cum iti imaginnezi apogeul carierei tale de actor?
A.R.: Nu-l vad, aceasta zona e neclara pentru mine. La fel cum nu pot sa ma imaginez batran. Dar daca fac un efort de imaginatie, simt ca apogeul meu actoricesc va fi intr-o revenire tarzie.



Care a fost rolul preferat jucat de tine pana acum?
A.R.: Alexandros Duncan din Cand Isadora dansa la Teatrul Odeon. Am avut spectacol in seara asta si mi-e proaspat in inima. Lucrez acolo cu niste oameni minunati de care sunt indragostit: Maia Morgenstern si Razvan Mazilu.


Spune-ne ceva despre Andrei din spatele scenei, al aparatului foto si al monitorului.
A.R.: Sper ca tot ce fac spune cate ceva despre acel Andrei. Daca nu, poate urmatorul rol, urmatoarea fotografie...

Un comentariu:

Most read